Porgy And Bess - OST (LP) E40

Vorige Artikel 32 van 55 Volgende
€ 7,95 (inclusief btw)


Porgy And Bess OST (LP)

Tweedehands bestellen

Cat. Nummer:S 70007
Staat Vinyl:Staat VinylStaat VinylStaat VinylStaat Vinyl (uitleg)
Staat Hoes:Staat VinylStaat VinylStaat VinylStaat VinylStaat Vinyl (uitleg)
 A1         Overture    5:24    
A2         Summertime    2:39    
A3         A Woman Is A Sometime Thing    1:58    
      The Wake: (3:23)
A4         Gone, Gone, Gone        
A5         Porgy's Prayer        
A6         My Man's Gone Now    4:02    
A7         I Got Plenty O' Nuttin'    3:10    
A8         Bess, You Is My Woman Now    5:12    
      - (1:34)
B1         Morning        
B2         Catfish Row        
B3         I Can't Sit Down    2:04    
B4         It Ain't Necessarily So    3:08    
B5         I Ain't Got No Shame    1:19    
B6         What You Want With Bess?    2:08    
      Street Cries: (2:27)
B7         Strawberry Woman        
B8         Crab Man        
B9         I Loves You, Porgy    3:26    
B10         A Red-Headed Woman    1:09    
B11         Clara, Clara    2:13    
B12         There's A Boat That's Leavin' Soon For New York    2:16    
B13         Oh, Where's My Bess?    2:34    
B14         I'm On My Way    1:48



© 2012 - 2023 Bob’s Vinyl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel