Various ‎– The Lost Generation VOL 1 - 3 (Serie van 3 LP's) S10

Vorige Artikel 49 van 54 Volgende
€ 129,50 (inclusief 21% btw)

Tweedehands LP bestellen

Cat. Nummer: DIG-UP 1 E.V.
Land: US
Staat Vinyl: Staat VinylStaat VinylStaat VinylStaat VinylStaat Vinyl (uitleg)
Staat Hoes: Staat VinylStaat VinylStaat VinylStaat VinylStaat Vinyl (uitleg)


A1 –Us Too* The Girl With The Golden Hair 2:50

A2 –The Changing Tymes (2) Go Your Way 2:51

A3 –Mongrell's Band Let Me Be My Own Man 2:15

A4 –The Clydes Gonna Put You Down 2:58

A5 –The Young Men (2) Go! 2:33

A6 –The Tasmanians I Can't Explain This Feeling 2:13

A7 –The Avlons Come Back Little Girl 2:26

A8 –The Deacons (6) You Can Make From Here 2:07

A9 –The Tribe (7) Fickle Little Girl 2:00

B1 –The Changing Tymes (2) The Only Girl I Love 2:07

B2 –The Barons (12) Now You're Mine 1:48

B3 –The Wanted (2) Sad Situation 2:25

B4 –The Comin Generation* Hey Girl 2:04

B5 –The Troyes Help Me Find Myself 2:05

B6 –The Innovation I Can Make It Without You Baby 2:02

B7 –The Trippers Taking Care Of Business 2:17

B8 –Lawson And Four More* If You Want Me You Can Find Me 2:35

B9 –Mick And The Shambles Lonely Nights Again 2:16



A1 –Mike Alexander & The Visions Your Day Has Come

A2 –The Mersey Lads What'cha Gonna Do Baby

A3 –Sounds Unlimited (6) Why Doesn't She Believe Me

A4 –Billy Swan Out Of Her System

A5 –The Tropics (2) This Must Be The Place

A6 –The Hard Times They Said No

A7 –The Rejects (5) Down This Street Before

A8 –Super-Fine Dandelion* The Other Sidewalk

A9 –The Dinks (2) Ugly Girl

A10 –The Roman Knights The World Is Bigger Than You And Me

B1 –Just Two Guys Eyes

B2 –The Fugatives* I'll Hang Around

B3 –The Moondawgs* You're No Good

B4 –Unbelievable Uglies* Spiderman

B5 –Ritchie Dean Time

B6 –Agents 00 Little Miss A Go Go

B7 –Rick And Ronnie* Don't Do Me This Way

B8 –The Lost Souls (4) Simple To Say

B9 –Jody Dalton (2) Doing Things The Hard Way

B10 –The Sounds Of Randall Wasting My Time



A1 –Sumpin' Else You're Bad

A2 –The Purple Gang (3) One Of The Bunch

A3 –The Hands Of Time I Like The Way You Freakout

A4 –The Warmest Spring Hard Hard Girl

A5 –Prophets Of Old* Just Can't Wait

A6 –The Quiet Jungle Make Up Your Mind

A7 –The Mystics* Didn't We Have A Good Time

A8 –The Ides Of Love Hey Mister Wiseman

A9 –Joe Vine* The Out Of Towner

A10 –Johnny Winter Birds Can't Row Boats

B1 –The King Bees* What She Does To Me

B2 –The Rockin' Ramrods Wild About You

B3 –The Sound Sandwich Zig Zag News

B4 –The Only Ones (3) Can't Trust A Woman

B5 –The Trophies Baby Doesn't Live Her Anymore

B6 –Don Perry (6) & The Fables (3) Please Realize

B7 –Billy Mc Knight And The Plus 4* You're Doing Me Wrong

B8 –Bobby & The Dukes Come Along

B9 –The Prophets (11) Fightin' For Sam


Geen artikelen in winkelwagen.

Ik heb een lijstje gemaakt met de beste Americana Albums van 2020. Bekijk hier de video!

 Snel Geleverd: We
      verzenden op DI t/m VR
​ GRATIS verzending
      vanaf €50!
 Korting vanaf €100!
      (lees hier hoe)
 Kwaliteitsgarantie op
      2de hands!
 Klantbeoordeling 9,4
      op FeedbackCompany!


Meld je aan voor onze nieuwsbrief
© 2012 - 2021 Bob’s Vinyl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel