Rod McKuen ‎– Joanna (LP) J80

Vorige Artikel 34 van 55 Volgende
€ 7,95 (inclusief btw)

Tweedehands LP bestellen

Cat. Nummer: 0920064
Staat Vinyl: Staat VinylStaat VinylStaat VinylStaat VinylStaat Vinyl (uitleg)
Staat Hoes: Staat VinylStaat VinylStaat VinylStaat VinylStaat Vinyl (uitleg)


A1 Joanna (Vocal) 1:02

A2 I'll Catch The Sun (Vocal) 2:34

A3 Run To Me, Fly To Me (Waltz For Joanna) 1:59

A4 I'm Only Me (Two Girls Bathing) 2:25

A5 When Am I Ever Going Home 2:30

A6 Ain't You Glad You're Living Joe 2:17

A7 Till We're Together Again (Cas' Theme) 2:02

A8 Joanna And Clyde 0:49

A9 Peter's Theme (Before I Die) 3:21

B1 Joanna Hits Town 1:20

B2 Saturday Night In Knightsbridge 2:05

B3 Morocco 2:37

B4 Some August Day 2:17

B5 Hello Heartaches 3:10

B6 Harpsichord Concerto (4th Movement) 4:10

B7 Twenty Four Rue St. Benoit 2:10

B8 I'll Catch The Sun - Reprise 0:46

B9 Joanna - Reprise 3:15

© 2012 - 2023 Bob’s Vinyl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel