Rodgers & Hammerstein - South Pacific (An Original Soundtrack Recording) (LP) B80

Vorige Artikel 35 van 55 Volgende
€ 7,95 (inclusief btw)

Tweedehands LP bestellen

Cat. Nummer: LSO-1032
Land: US
Jaar: 1958
Staat Vinyl: Staat VinylStaat VinylStaat VinylStaat VinylStaat Vinyl (uitleg)
Staat Hoes: Staat VinylStaat VinylStaat VinylStaat Vinyl (uitleg)

A1 South Pacific Overture

A2 Dites-Moi

A3 Cockeyed Optimist

A4 Twin Soliloquies; Some Enchanted Evening

A5 Bloody Mary

A6 My Girl Back Home

A7 There Is Nothin' Like A Dame

A8 Bali Ha'i

B1 I'm Gonna Wash That Man Right Outa My Hair

B2 I'm In Love With A Wonderful Guy

B3 Younger Than Springtime

B4 Happy Talk

B5 Honey Bun

B6 Carefully Taught

B7 This Nearly Was Mine

B8 Finale

© 2012 - 2023 Bob’s Vinyl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel