Sorteer op
 • LAATSTE KAARTEN!

  Ticket Live Sessie: Tim Knol
  Ticket Live Sessie: Tim Knol

  Datum: 07-10-2022
  Locatie: Perron 15, Havenweg 15, Aarle-Rixtel
  Zaal open: 20:00
  Aanvang: 21:00Zingen, liedjes schrijven, een eigen label, podcasts maken, parttime wandel-guru; Tim Knol zit niet stil. Na zijn doorbraak op jonge…

  € 19,95
 • 4-11-2022

  Ticket Live Sessie: Stephanie Struijk
  Ticket Live Sessie: Stephanie Struijk

  Datum: 04-11-2022
  Locatie: Perron 15, Havenweg 15, Aarle-Rixtel
  Zaal open: 20:00
  Aanvang: 21:00Stephanie Struijk schrijft persoonlijke verhaaltjes in liedjes. Misschien ken je haar nog wel onder de naam ‘Stevie Ann’, ze bracht…

  € 14,95

Bob's Vinyl Live Sessies

Wij organiseren, naast onze gratis toegankelijke Instore Optredens, elke eerste vrijdag van de maand 'Bob's Vinyl Live Sessies'! Elke avond staat een artiest centraal in een intieme setting. De sfeer van instore optredens die we eerder in onze winkel hebben gehouden gaan we dus voort zetten op een grotere locatie met meer mogelijkheden. Bob's Vinyl Live Sessies vinden plaats in Perron 15 in Aarle-Rixtel. Een prachtige locatie om te genieten van muziek, de verhalen achter de nummers en natuurlijk een drankje!

Tickets:

Tickets zijn te koop bij Bob's Vinyl in Aarle-Rixtel. Tevens is het mogelijk om hieronder je tickets te bestellen. Je ontvangt dan per mail een orderbevestiging die geldig is als ticket voor de Live Sessies.

Over de Locatie:

Perron 15 is een verborgen pareltje in Aarle-Rixtel! En prachtig industrieel ingericht pand met een geweldige zaal die we elke eerste vrijdag van de maand omtoveren tot concertzaal. Perron 15 vind je aan de Havenweg 15 in Aarle Rixtel. Overigens vinden onze instore optredens, die je ook in deze agenda kunt vinden nog steeds gewoon in onze winkel plaats.

Bestel hier tickets voor Bob's Vinyl Live Sessies:

© 2012 - 2022 Bob’s Vinyl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel