Sorteer op
 • 20-4-2024

  Instores Record Store Day: Rosa Spruit + Voltage!
  Instores Record Store Day: Rosa Spruit + Voltage!

  Datum: 20-4-2024
  Locatie: Onze winkel in Aarle-Rixtel
  Aanvang: 16:00Op Record Store Day hebben we een dubbele instore! Vanaf 16:00 vieren we onze Record Store Day afterparty met Rosa Spruit en Voltage!

  Rosa Spruit:

  Op haar 23e…

Bob's Vinyl Live Sessies

Wij organiseren, naast onze gratis toegankelijke Instore Optredens, zeer regelmatig 'Bob's Vinyl Live Sessies'! Elke avond staat een artiest centraal in een intieme setting. De sfeer van instore optredens die we eerder in onze winkel hebben gehouden gaan we dus voort zetten op een grotere locatie met meer mogelijkheden. Bob's Vinyl Live Sessies vinden plaats in Perron 15 in Aarle-Rixtel. Een prachtige locatie om te genieten van muziek, de verhalen achter de nummers en natuurlijk een drankje!

We houden een kleine pauze met onze sessies. Na de zomer maken we onze plannen bekend voor de Bob's Vinyl Sessies voor de winter van 2024/2025. Stay tuned!

Tickets:

Tickets zijn te koop bij Bob's Vinyl in Aarle-Rixtel. Tevens is het mogelijk om hieronder je tickets te bestellen. Je ontvangt dan per mail een orderbevestiging die geldig is als ticket voor de Live Sessies.

Over de Locatie:

Perron 15 is een verborgen pareltje in Aarle-Rixtel! En prachtig industrieel ingericht pand met een geweldige zaal die we elke eerste vrijdag van de maand omtoveren tot concertzaal. Perron 15 vind je aan de Havenweg 15 in Aarle Rixtel. Overigens vinden onze instore optredens, die je ook in deze agenda kunt vinden nog steeds gewoon in onze winkel plaats.

Bestel hier tickets voor Bob's Vinyl Live Sessies:

© 2012 - 2024 Bob’s Vinyl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel