Various ‎– Everywhere Chainsaw Sound 1 (LP) K80

Vorige Artikel 68 van 107 Volgende
€ 39,95 (inclusief btw)

Tweedehands LP bestellen

Cat. Nummer: KO/82.0514
Land: FR
Jaar: 1982
Staat Vinyl: Staat VinylStaat VinylStaat VinylStaat VinylStaat Vinyl (uitleg)
Staat Hoes: Staat VinylStaat VinylStaat VinylStaat Vinyl (uitleg)


Original 1982 pressing, limited to 220 copies
Hand-sprayed orange fluo sleeves
Insert w/ track listing



A1 –Lincoln St. Exit The Bummer

A2 –The Spiders* Baby Doll

A3 –The K-otics I'm leaving here

A4 –The Scepters Little Girls Were Made To Love

A5 –The Scepters Love You Baby All The Time

A6 –The Reverbs* Lie In The Shade Of The Sun

A7 –Strangers* Tell Me

A8 –Ken And The Fourth Dimension See If I Care

A9 –The Guilloteens Hey You

B1 –The Fe-Fi-Four Plus 2 Pick Up Your Head

B2 –The Unchained Mynds Hole In My Shoe

B3 –The Kan Dells Cry Girl

B4 –The Spokesmen Mary Jane

B5 –The Original Dukes Ain't About To Lose My Cool

B6 –The Heros (2) I Can Only Give You Everything

B7 –The Monacles I Can't Win

B8 –The Music Explosion Stay By My Side

B9 –The Electric Prunes You Never Had It Better

© 2012 - 2024 Bob’s Vinyl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel