Allereerst: Over retouren doen we niet moeilijk. Heb je een klacht? Laat het ons weten middels een mailtje naar info@bobsvinyl.nl, en we lossen het op.

Graag wel even aandacht voor het volgende:

Tweedehands LP's:

We controleren tweedehands LP's zo zorgvuldig mogelijk. Let goed op de staat van de LP die aangegeven staat op de productpagina. LP's met 3 sterren of minder kunnen overslaan en daarop geven we dan ook geen garantie. LP's met 4 of 5 sterren mogen niet overslaan (bij 4 sterren kunnen kleine krasjes wel hoorbaar zijn), is dit wel het geval, laat het ons weten, dan lossen we het op. Op LP's uit de categorie 'OPRUIMING 2e Hands LP's geven we geen garantie.

NIEUWE LP's:

We ontvangen regelmatig 'klachten' over nieuwe LP's die na controle ongegrond blijken. Om deze reden willen we je vragen om het volgende even te controleren voordat je een nieuwe LP retour stuurt.

Slaat een nieuwe LP over, die je gesealed ontvangen hebt? Het kan aan een van de volgende zaken liggen: 

  • Ook op nieuwe LP's kan stof zitten. controleer bij overslaan dus even goed de groeven en maak de LP eventueel even schoon met een anti-statische borstel.
  • Is je naald goed afgesteld? Controleer de afstelling van je naald even. Het kan zijn dat deze te los of juist te vast door de groeven gaat (dit is overigens ook erg slecht voor je LP's). Nieuwe LP's worden vaak geperst op 180 grams vinyl. Dit is wat dikker dan 'standaard' LP's, het kan zijn dat je platenspeler dunnere platen wel goed afspeelt, maar dikkere niet. Stel in dit geval je naald even bij.
  • Heb je een goedkope platenspeler? Niets mis mee natuurlijk, maar bij deze platenspelers is de afstelling van de naald vaak niet te regelen. Voorbeeld: Uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat Crosley platenspelers (of vergelijkbare koffermodel platenspelers) nieuwe 180 grams LP's vaak niet goed pakken, meestal met name bij de eerste paar tracks op de plaat. Het vinyl lijkt te dik voor deze platenspelers waardoor de naald gaat 'skippen'. Dit is bij deze platenspelers helaas niet op te lossen.
    om te controleren of dit bij jou platenspeler het geval is: draai een overslaande LP eens op een kwalitatief betere platenspeler,

Nieuwe LP's nemen we alleen retour als ze nog in de seal zitten of als ze bij ontvangst beschadigd zijn. Let wel: Klachten dienen binnen 8 dagen na ontvangst van de zening bij ons kenbaar gemaakt worden.

Beschadigde verpakkingen:

Komt je pakket beschadigd aan en is ook de inhoud beschadigd? Balen! Mail ons even een foto van het pakket en de schade aan het product en we lossen het z.s.m. voor je op.

Afhandeling retouren

Indien je klacht gegrond is mailen we je een label waarmee je het pakket retour kunt sturen. Na controle sturen we je (indien beschikbaar) een nieuw exemplaar toe of storten we het geld retour op je rekening.

 

© 2012 - 2024 Bob’s Vinyl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel