De Bob & Bas Platencast

Sinds 2021 maak ik met mijn grote muziekvriend Bas een podcast: De Bob en Bas Platencast!

De Bob & Bas Platencast is een podcast waarin Bob en Bas elke maand samen in de platenzaak zitten om een paar biertjes te drinken en lekker over plaatjes te praten. Bob is eigenaar van een platenzaak met een brede smaak en Bas is muzikant en muziekliefhebber pur sang met een voorliefde voor de gitaarsolo. Gezamenlijk hebben de heren een encyclopedische muziekkennis en vertellen ze de beste muziekverhalen. Ze bespreken nieuwe platen, oude platen, klassiekers, onbekende platen, vergeten pareltjes, guilty pleasures en nog veel meer. Ze behandelen ook classic albums zoals Thriller van Michael Jackson, Harvest van Neil Young en The Dark Side of the Moon van Pink Floyd. Dit alles met een flinke dosis humor, onder toeziend oog van onze mascotte Shakira en onder genot van een drankje (of twee). Gezelligheid gegarandeerd! 

Als je van muziek houdt en graag nieuwe dingen ontdekt of oude favorieten herbeleeft, dan is De Bob & Bas Platencast iets voor jou! Je kunt je abonneren op de podcast en elke twee weken genieten van een gezellige en informatieve babbel over plaatjes. Je leert misschien wel iets nieuws of je krijgt zin om je eigen platenkast af te stoffen. Dus waar wacht je nog op? Luister nu naar De Bob & Bas Platencast en laat je verrassen door de muzikale smaak van Bob en Bas! 🎧

De podcast is te beluisteren op Spotify, Apple Podcasts en Online-Radio.nl. Klik op onderstaande banner om te luisteren!

Bij deze podcast nemen we ook altijd het beeld op. Je kunt dus ook naar deze podcast bekijken! Klik op onderstaande banner:

 

© 2012 - 2024 Bob’s Vinyl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel