Charlie Benante - Silver Linings (LP)

Artikelnummer: 020286234203
Artikel 69 van 363
€ 26,95 (inclusief btw)


Drager: LP
Releasedatum: 6-8-2021

Anthrax Member/ Featuting John 5, Corey Taylor, Ra Diaz

1-LP Holland


Coloured Vinyl


With a little help from his friends, Anthrax's Charlie Benante releases 'Silver Linings'. Featuring an all-star cast of "who's who" in the thrash, metal, and rock worlds, 'Silver Linings' is 14 tracks culled from Benante's acclaimed 'quarantine jam video series. Benante collaborated on jams with fellow Anthrax bandmates Frank Bello, Scott Ian and Jon Donais, his girlfriend Carla Harvey (Butcher Babies), Corey Taylor (Slipknot), Ra Diaz (Suicidal Tendencies), Mark Osegueda (Death Angel), John 5 (Rob Zombie), and Alex Skolnick (Testament), among many more. Some of Charlie's favorite songs by Rush, Tom Petty, The Beastie Boys, Stormtroopers of Death, Kings X, Run DMC, Massive Attack, U2, Fugazi, The Chemical Brothers and Billie Eilish were covered.


  • 1. City of Blinding Light (Feat. Frank Bello & Mark Osegudea)
  • 2. Chloe Dancer Crown of Thorns (Feat. Mark Menghi & Mark Oseg
  • 3. Teardrop (Feat. Carla Harvey & Ra Diaz)
  • 4. Run Dmc Medley (Feat. Dmc, Rob Caggiano & Ra Diaz)
  • 5. Rhiannon (Mark Menghi, Randy McStine & Jennifer Cella)
  • 6. Yer So Bad (Feat. Carla Harvey & Ra Diaz)
  • 7. Transylvannia (Snake Sabo, Frank Bello & Jon Donais)
  • 8. Presto Vivace (Feat. Ra Diaz, Alex Skolnick & Jordan Rudes)
  • 9. Bad Guy (Feat, Ra Diaz)
  • 10. Jimmy James Jam (Feat. Ra Diaz)
  • 11. All the Way (Feat. Pj Farley, Joe McGinness & John5)
  • 12. Mr. Speed (Feat. Joe McGinness & Pj Farley)
  • 13. Public Image (Feat. Hank von Hell, Dave Brownsound & Cone Mc
  • 14. Funny Vibe (Feat. Ra Diaz, Corey Taylor & Henry Flurry)

30 cm

30 cm

0,5 cm

© 2012 - 2024 Bob’s Vinyl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel