Ola & The Janglers – 1964 - 71! (2LP) H70

Artikel 1 van 104
€ 14,95 (inclusief btw)
Het artikel is (tijdelijk) uitverkocht.

Tweedehands LP bestellen

Cat. Nummer: 1361263
Land: SW
Jaar: 1983
Staat Vinyl: Staat VinylStaat VinylStaat VinylStaat VinylStaat Vinyl (uitleg)
Staat Hoes: Staat VinylStaat VinylStaat VinylStaat Vinyl (uitleg)
Bijzonderheden: zonfer orig. binnenhoezen

A1 Little Girl

A2 She's Not There

A3 No No No

A4 Land Of 1000 Dances

A5 Surprise Surprise

A6 Love Was On Your Mind

A7 My Mean Memory

A8 Come And Stay With Me

B1 Donna Donna

B2 La La La

B3 Poetry In Motion

B4 We've Got A Groovy Thing Goin'

B5 Alex Is The Man

B6 Bird's Eye View Of You

B7 Today Is The Day

B8 Strolling Along

C1 Story Of Glory

C2 Runaway

C3 Teardrops

C4 Eeny Meeny Miny Moe

C5 Juliet

C6 I Can Wait

C7 What I Heard Today

C8 What A Day To Die

D1 Oh What A Lovely Day

D2 Tracks Of My Tears

D3 Let's Dance

D4 California Sun

D5 Um, Um, Um, Um, Um, Um

D6 Reelin' And Rockin'

D7 96 Tears

D8 Mendocino

© 2012 - 2024 Bob’s Vinyl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel