Various – Pebbles Vol.15 - The Continent Lashes Back! The Netherlands 1965 - 1968 (LP) G70

Artikel 1 van 107 Volgende
€ 19,95 (inclusief btw)
Het artikel is (tijdelijk) uitverkocht.

Tweedehands LP bestellen

Cat. Nummer: AIP 10018
Land: US
Staat Vinyl: Staat VinylStaat VinylStaat VinylStaat VinylStaat Vinyl (uitleg)
Staat Hoes: Staat VinylStaat VinylStaat VinylStaat VinylStaat Vinyl (uitleg)

A1 Rob Hoeke Rhythm & Blues Group*– When People Talk

A2 The Outsiders (5)– You Mistreat Me

A3 The Motions– Everything (That's Mine)

A4 Q '65*– It Came To Me

A5 The Jay-Jays*– Cruncher

A6 The Dream (10)– The Doting King

A7 Dragonfly (6)– Celestial Empire

A8 Groep 1850*– Misty Night

B1 Les Baroques– Summerbeach

B2 Cuby & The Blizzards*– Stumble And Fall

B3 The Phantoms (3)– I'll Go Crazy

B4 Peter & The Blizzards*– Sittin' In My Room

B5 Mack (15)– All My Hope Is Gone

B6 The Bintangs*– I'm A Man

B7 The Skope– Be Mine Again

B8 Johnny Kendall & The Heralds– St. James Infirmar

© 2012 - 2024 Bob’s Vinyl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel