The Briks / The Chaparrals – Texas Punk, 1966: Vol. 7 - Featuring The Briks & The Chaparrals (LP) G70

Artikel 40 van 118
€ 19,95 (inclusief btw)

Tweedehands LP bestellen

Cat. Nummer: CICADELIC 979
Land: US
Jaar: 1986
Staat Vinyl: Staat VinylStaat VinylStaat VinylStaat VinylStaat Vinyl (uitleg)
Staat Hoes: Staat VinylStaat VinylStaat VinylStaat Vinyl (uitleg)

A1 The Briks– Over You

A2 The Briks– Can You See Me

A3 The Briks– Foolish Baby

A4 The Briks– Baby, Let Me Take You Home

A5 The Briks– Keep Down

A6 The Briks– NSU

B1 The Chaparrals– Move On

B2 The Chaparrals– One More Time

B3 The Chaparrals– Wake Up, Girl

B4 The Chaparrals– If Your Heart Were Only Wise

B5 The Chaparrals– Get Of My Cloud

B6 The Chaparrals– Satisfaction

B7 The Chaparrals– So Good

© 2012 - 2024 Bob’s Vinyl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel