Various – Electric Sugarcube Flashbacks (LP) M20

Artikel 63 van 105
€ 19,95 (inclusief btw)

Tweedehands LP 

Cat. Nummer: AIP10008
Staat Vinyl: Staat VinylStaat VinylStaat VinylStaat VinylStaat Vinyl (uitleg)
Staat Hoes: Staat VinylStaat VinylStaat VinylStaat VinylStaat Vinyl (uitleg)

Punk Side

A1 The Wheels– Bad Little Woman

A2 The Primitives (2)– You Said

A3 The Mickey Finn– Night Comes Down

A4 The Nightriders (11)– It's Only The Dog

A5 The Southern Sound*– Just The Same As You

A6 Pandamonium– No Presents For Me

A7 The Southern Sound*– I Don't Wanna Go

A8 The Wheels– Gloria

Acid Side

B1 Wimple Winch– Rumble On Mersey Square South

B2 The Koobas– The First Cut Is The Deepest

B3 The Family*– Scene Through The Eyes Of A Lens

B4 Boeing Duveen And The Beautiful Soup– Jabberwock

B5 Herbal Mixture– Machines

B6 Fleur De Lys*– Gong With The Luminous Nose

B7 The Attack (2)– Colour Of My Mind

B8 The Game (4)– Help Me Mummy's Gone

© 2012 - 2024 Bob’s Vinyl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel