Evrin - In The Late Innings (LP)

Artikel 592 van 2104
€ 28,95 (inclusief btw)

NIEUWE VINYL LP bestellen

EAN-code
Drager: LP
Releasedatum: 3-11-2023

Eefje Terschegget (jazz/blues zangeres) en Riny Raijmakers (singer/songwriter) leerden elkaar ongeveer 11 jaar geleden kennen via een muzieksite. Een afspraak was snel gemaakt en Eefje trok vanuit haar woonplaats Amsterdam naar de in Eindhoven wonende Riny. Daar werd gelijk de gitaar tevoorschijn gehaald en bleek er een magische muzikale klik. We merkten dat we onze verschillende muzikale achtergronden, jazz/blues, versus folk/country heel goed samen konden mixen. De rest is history, verliefd, getrouwd en nog steeds heel veel muziek !

Het album 'In the late Innings' is het 3e album in eigen beheer, maar de 1e op vinyl, een grote wens van Evrin. Hierover zeggen zij zelf: Het beschrijft de reis die we doormaakten nadat Eefje gediagnosticeerd werd met een zeldzame, ongeneeslijke vorm van kanker. Op de plaatsen die we bezochten werden we geconfronteerd met twijfel, onzekerheid en onze eigen vergankelijkheid, maar in de muziek die we op dit album gemaakt hebben vonden we de positiviteit, het verlangen en de levenslust terug. We kregen daarbij steun van bevriende muzikanten, kunstenaars, fotografen, die allemaal onbezoldigd hebben meegewerkt aan dit speciale project (wijzelf hadden weinig tot geen budget). Daarnaast heeft de stichting 'No Guts No Glory' ervoor gezorgd dat wij onze droom konden verwezenlijken. Om de cirkel weer rond de krijgen, laten we de inkomsten van onze LP weer terugvloeien naar deze fantastische stichting. Wij geloven in de kracht van muziek!

Het album is heel puur (sober) opgenomen, geen toeters en bellen, want dat is wie wij zijn. Het verhaal staat in onze songs centraal. Bij 1 song ' Shovel and a song' hebben we zelfs besloten om het live op te nemen in de huiskamer bij vrienden. Ja, dan hoor je duidelijk het pianokrukje van de pianist kraken, dan zijn we heel eigenwijs, niet wegpoetsen, lekker zo laten, heerlijk!

Tracklist:

 

Lengte
30 cm

Breedte
30 cm

Hoogte
0,5 cm

© 2012 - 2024 Bob’s Vinyl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel